Integrum Management opinie

Forum na temat prawa, dyskusje z prawa: pracy, rodzinnego, internetowego, cywilnego, karnego. bezpłatne porady prawne, pytania i odpowiedzi.

Integrum Management opinie

Postprzez karczan » 22 wrz 2017, o 10:30

Tak jak w temacie. Chodzi o firmę, która zajmuje się zarządzaniem osiedlami, a która ma pracować na naszym osiedlu.
Interesują nas doświadczenia innych ludzi. Czego się spodziewać? Wiem tylko, że ta firma działa na rynku od dawna, ale brakuje nam konkretów.
Podpowiecie?
karczan
 
Posty: 34
Dołączył(a): 4 kwi 2017, o 12:00

Re: Integrum Management opinie

Postprzez felis » 25 wrz 2017, o 15:25

Ale jakie konkretnie pytania? Mieszkamy pół roku na ich osiedlu w Wawie. Specjalnie do czynienia z nimi nie mieliśmy, ale ogólnie osiedle wygląda moim zdaniem zdecydowanie w porządku. Wiele się dzieje, w okresie wiosna-lato tych napraw i modyfikacji było naprawdę mnóstwo ;-)
Jakieś konkretne zagadnienie cię interesuje?
felis
 
Posty: 24
Dołączył(a): 5 kwi 2017, o 18:58

Re: Integrum Management opinie

Postprzez karczan » 26 wrz 2017, o 10:25

Interesują mnie remonty, załatwianie formalności, papierologia - ogólnie to, jak wszystko się odbywa.
W sensie - czy oni na pewno nie sprawiają problemów? A jeśli sprawiają, to w jaki sposób?
Mamy już swoje doświadczenia z administratorami i wiemy, że bywa różnie ;-)
karczan
 
Posty: 34
Dołączył(a): 4 kwi 2017, o 12:00

Re: Integrum Management opinie

Postprzez felis » 27 wrz 2017, o 16:06

To musiałabyś pogadać z większą liczbą osób. My o problemach nic nie wiemy. Raczej wszystko zawsze przebiegało sprawnie. Wydaje mi się, że na osiedlach najważniejszy jest dobry plan i jego realizacja. Pozostałe kwestie średnio mają znaczenie.
felis
 
Posty: 24
Dołączył(a): 5 kwi 2017, o 18:58

Re: Integrum Management opinie

Postprzez karczan » 2 paź 2017, o 10:23

Znalazłem kilka osób przez Fejsbuka. Dzięki, wystarczy. Nie usłyszałem niczego negatywnego. Zobaczymy na co to się przełoży w praktyce, ale ogólnie spodziewamy się samych pozytywów. Pożyjemy to zobaczymy.
karczan
 
Posty: 34
Dołączył(a): 4 kwi 2017, o 12:00


Powrót do Prawo

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
cron